, , , , ,
 

KleURADVies – Warme tinten

Van koraal tot perzik, oranje komt voor in zachte fruitige tinten of in warme vibrerende. Wanneer je denkt aan oranje, dan denk je waarschijnlijk aan carneool, maar vergeet ook niet de oranje metalen: messing, goud en koper.

Oranje met een vleugje groen neemt je mee naar de tropen. Traditioneel verwijzen oranje en zwart naar Halloween. Voor een 1960's ontwerp, combineer oranje met roze. Doe uw medium blauw, geel of rood tot leven komen door oranje toe te voegen.

Een beetje excentriciteit, voeg oranje en geel of wit toe aan diep paars. Voor een verfijnde look combineer oranje met neutrale kleuren zoals blauw of grijs. Terug naar de natuur, dan zul je een mix van bruin, groen en gedempt oranje appreciëren.

tropical orange - red-brown aventurine, sodalite, carnelian, moss green to deep green striped agate

Van citroen tot crème, geel fleurt een ingetogen kleurenpalet van koel grijs of blauw op. Lichtgeel werkt als een neutrale kleur voor donkere kleuren.

Geel, oranje en rood in diepe kleuren bieden een warme exotische combinatie, maar in zachtere tinten bekom je een frisse fruitige zomer creatie. Voor een hoog contrast mix geel met blauw. Vier de herfst met diep geel, olijfgroen en bruin.

coral, colorado topaz, chestnut rhinestone, ammonite

Beige is een neutraal elegant kleur dat nog de aardsheid van bruin bevat. Het is warmer en rijker dan wit en is in verschillende tinten van ivoor tot licht bruin terug te vinden.

Beige in combinatie met geel of roze heeft de eigenaardigheid om deze tinten zelf op te pikken. Gecombineerd met paars of roze krijgt men een ingetogen vrouwelijke geheel. Om koel blauw of turkoois op te warmen is beige je vriend. En ga je op de aardse toer, voeg er dan wat groen, bruin en oranje aan toe. Wil je een warme gloed geven aan je medium of donker kleurenpalet voeg dan een vleugje beige toe.

 mashan jade, onyx, aqua striped agate, sunstone

Bruin aan de andere kant varieert tussen verfijning en tribale afkomst. Aardse soliditeit vindt zijn uitdrukking in tal van tinten van zand tot chocolade en van oker tot Sienna en omber.

Op zoek naar een chique uitstraling, beproef een mengeling van bruin met diep paars, groen, grijs of vermiljoen. Verlang je een aards gevoel, combineer bruin met groen. Wens je een warmere variant voor zwart dan kun je kiezen voor een donkerbruin. Liefhebbers van bruin kunnen de tint verzachten door het toevoegen van geel of oranje.

Red stone, African turquoise, Tibetan agate, indigo blue spotted jasper

Kies je favoriete kralen op http://dunebeads.com/nl/ !

Omhels kleur en neem een kijkje op http://dunebeads.com/nl/kleuradvies-koude-tinten

Laissez votre commentaire